Stress mindre, få gjort mer

positive endringerKjenner du deg ofte stresset og skulle ønske du visste hvordan du kan finne roen? Eller er du en av dem som hevder å ikke stresse i det hele tatt? Vet du i så fall at kroppen din kan være stresset uten at du opplever å være stresset? Og at dette reduserer kapasiteten din betraktelig og i verste fall kan være helseskadelig?

Gjennom kurset «Stress mindre – få gjort mer» lærer du om stress – hva det er og hva det gjør med deg. Du får noen nyttige verktøy for å kunne håndtere det, og du får noen smarte tips om hvordan organisere arbeidsdagen din for å skape større rom for ro og effektivitet. Kurset veksler mellom teori og øvelser, og du går fra kurset med kunnskap du kan omsette i praksis umiddelbart.

Kurset varer i 3 – 3 ½ time. Kurset holdes bedriftsinternt og for andre grupper etter avtale. Åpne kurs for privatpersoner arrangeres også. Oppfølgingstilbud i gruppe for de som ønsker det.

Ønsker du en enda kortere innføring i temaet, er det mulig å bestille foredraget «Stress mindre – få gjort mer» – varighet 45 – 60 minutter. Foredraget er basert på kurset med samme navn. En gang i blant holdes åpne foredrag for privatpersoner. Meld deg på Infinita’s nyhetsbrev for å følge med på når og hvor.

Høres dette interessant ut for deg eller din bedrift? Ta kontakt!

Hva tidligere kursdeltagere har sagt:

«Nyttig, inspirerende og lærerikt kurs. Gir gode redskaper å jobbe videre med selv. God framføring og dyktig kursholder.»

«Fint kurs for å lære å ikke stresse. Takk for et flott kurs.»

 «Kurset lærte meg hvor enkelt det kan være å få en bedre hverdag. Dette kurset er nyttig for (nesten) alle.»

«Kurset har gitt meg en forståelse for hva stress er og teknikker for å redusere stresset. Veldig dyktig kursholder. Takk!»